Skip to main content
0

Over Sohealthy.

In deze tijd en dag wil je op een verantwoorde manier voor je lichaam zorgen.

Frits Ketelaars heeft een achtergrond in hockey op het hoogste niveau en heeft CIOS gedaan met 5 specialismen: surf, zeil, zwem, hockey en sportieve recreatie en vorming.  Jacqueline Coreen heeft een achtergrond in tennis op het hoogste jeugd niveau en heeft zowel turnen, paardrijden, volleybal en hockey beoefend. Onze hobby is skiën, snowboarden, tennis en golf.

We werken allebei in de hockeywereld als respectievelijk trainer/coach en TC van de HockeySupportGroupNL en hoofdredacteur HockeyStyle Magazine en DB van de HockeySupportGroupNL en zijn nauw verbonden met sporters, fysiotherapeuten en trainer/coaches.

We streven naar een sneller en gezond herstel voor alle sporters, van top tot hobby sporter. In deze tijd en dag wil je op een verantwoorde manier voor je lichaam zorgen, vooral omdat we telkens ouder worden en graag zo lang mogelijk gezond en fit blijven. Gezond eten, genoeg slapen, sporten en regelmatig bewegen horen erbij.

Blessures, stijfheid en spierpijn staan echter niet op het lijstje. Wij gingen op zoek naar de allerbeste producten die het herstel ondersteunen, maar ook preventief werken en zochten vier lijnen uit. Wij, allebei afkomstig uit de sportwereld, respectievelijk Hockey en Tennis, weten immers wat een reset kan doen. Je rust beter uit en gaat daardoor nog beter presteren.

Close Menu